Переносний компресор LW 100 Е1

Серія LW100 включає 3 моделі, що поєднує в собі високі надійність, мобільність і універсальність. Компресори підходять для заправки повітрям аквалангов, пожежних автономних дихальних апаратів і інших пристроїв, в яких використовується повітря високого тиску.

Серцем цих компресорів є унікальна 3-х циліндрова компресорна голівка, яка, завдяки ретельному підбору матеріалів, надійно працює навіть при великих температурах.

Відмітною особливістю компресорів L&W являється те, що алюмінієвий блок циліндрів компресора відливається як єдине ціле з картером, що зменшує кількість потрібних ущільнень і покращує точність зборки, оскільки циліндри і опори колінчастого валу зроблені заразом. Замінювані сталеві гільзи циліндрів дозволяють істотно збільшити термін служби компресорів. Усі поршневі кільця виготовлені із сталі і дозволяють забезпечити надійне ущільнення навіть при високих температурах. Сталеві кільця здатні працювати при таких температурах, при яких пластикові виходять з ладу. Рама з нержавіючої сталі забезпечує жорсткість і захищає увесь компресор. Рама універсальна і може бути використана з будь-яким типом приводу. Передбачений гвинт для швидкої і простої натяжки ременя. Впускні і замочні клапана з тарілками з нержавіючої сталі розраховані на тривалий термін служби. Міжступінчасті і остаточний охолоджувачі виготовлені із стійких до корозії матеріалів і забезпечують ефективне охолодження повітря, що продляет термін служби фільтрів. Температура на вході у фільтр усього на 6 0С вище, ніж температура навколишнього повітря (при температурі довкілля 20 0С).

Відмінне охолодження дозволяє продовжити термін служби фільтру не менше, чим на 46% в порівнянні з аналогічними моделями. Повітря по чистоті відповідає стандарту ЕN 12021, є запобіжний клапан після кожного ступеня і клапан ручного скидання конденсату. Передбачені ручки для перенесення, які полегшують транспортування і захищають верхню частину компресора. У комплекті поставляється заправний шланг з манометром і замочним клапаном. З'єднання - типу DIN або YOKE для версії 200/232 бари і DIN для версії 300 панів.

Технічні характеристики:

Продуктивність, л/хв 100
Привід Електромотор 230В, 1ф., 50Гц, включаючи

кабель і штепсель, тумблер Старт/Стоп

Потужність, кВт (л.с.) 2.2 (3)
Частота обертання компресора, об/хв 2300
Ресурс фільтру при 200С, м3 (год) 108 (18)
Кількість шлангів зарядки 1
Довжина, см 65
Ширина, см 39
Висота, см 40
Вага, кг 46

 

Опції:

- Перемикання тиску 200/300 бар

- Автостоп по досягненню кінцевого тиску

- 2-й зарядний шланг

- Комплект перетворення в LW100E/E1 (змінний електропривід)