Переносний компресор LW 320 B NAUTIC AL

Посилений компресор для пересувного / стаціонарного застосування з рамою із стійкого до солоної води алюмінію. 3 ступені, 3 циліндри, воздухоохлаждаемая компресорна голівка з клиноременной передачею. Вхідний мікронний фільтр, трубки охолодження з нержавіючої сталі, неповоротний клапан підтримки тиску.

Змонтований на посиленій алюмінієвій рамі, що несе, з порошковим покриттям по RAL 7004 з віброгасителями. На рамі закріплені 4 доладних ручки для перенесення і 4 підйомних рима.

Очищення повітря за стандартом EN 12021, запобіжний клапан після кожного ступеня, ручне скидання конденсату. Вбудована зарядна панель з органами управління компресором, лічильником мотогодинника і манометром кінцевого тиску, чотирма важільними зарядними клапанами, що самовентилюються, із зарядними шлангами і зарядними штуцерами у виконанні 200 або 300 бар.

Комплектується 4-тактним бензиновим двигуном Vanguard. Електростартер, автовідключення при зниженому тиску олії, ручний регулятор оборотів. Акумулятор 12В. Вбудований бак забезпечує приблизно 2 експлуатаційних години роботи.

Технічні характеристики:

Продуктивність, л/хв 320
Привід Vanguard 4-х тактный бензиновий

двигун з ручним стартером і автостопом при низькому тиску олії.

Потужність, кВт (л.с.) 8.2 (11)
Частота обертання компресора, про/хв 1580
Максимальний тиск, бар 350
Кількість шлангів зарядки 4
Температура повітря на виході на 8-10 0С вище за температуру довкілля
Довжина, см 129
Ширина, см 74
Висота, см 60
Вага, кг 167

 

Опції:

- Автостоп по досягненню кінцевого тиску

- Автоматичний злив конденсату

- Автостарт

- Перемикання тиску 200/300 бар

- Додатковий вихід ВВД

- Індикатор тиску олії

- Комплект коліс для транспортування