Puracon Stationary ECO прилад контролю вологості повітря

Puracon Stationary ECO - бюджетне рішення для моніторингу вологості повітря під час процедури зарядки ВВД. Прилад з'єднується безпосередньо в лінію ВВД після фільтр-картриджа. Дані про вологість відображаються на дисплеї прямо під час зарядки ВВД.

Перевищення встановленої межі відображатиметься за допомогою червоного світлодіода.

Особливості приладу:

  • Швидкість виміру, що настроюється
  • Автовиключення (режим економії батареї)
  • Компенсація тиску
  • Підвищена точність свідчень за допомогою компенсації температури
  • Зберігання максимального значення вологості
  • Аварійний світлодіод - межа вологості, що вільно настроюється

Ось три основні переваги установки приладу контролю вологості:

1. Ваша упевненість в тому, що ви використовуєте дихальне повітря, що відповідає стандартам, що особливо важливо при плаванні в холодній воді (можливість обмерзання при занадто вологому повітрі) і з точки зору довговічності балонів (може розвиватися корозія).

2. Ресурс фільтру великою мірою залежить від температури. Puracon дозволить безпосередньо визначити момент, коли потрібна зміна фільтрів, а не покладатися на непрямі показники (наприклад, мотогодин). Це приведе до зниження витрат на технічне обслуговування (фільтри не будуть замінені раніше, ніж вироблять свій ресурс) і підвищення якості повітря (заміна не буде зроблена пізніше).

3. При змішуванні сумішей типу Nitrox/Trimix потрібне сумісне з киснем повітря. Puracon - надійний прилад для контролю якості повітря і в цьому випадку позбавляє від необхідності використати додатковий фільтр.

Технічні характеристики:

Джерело живлення

2 x AAA LR03 алкалінові батареї

Діапазон тисків, бар 150-350
Розмір, мм

60 x 90 x 40

З'єднання

G1/4"

Puracon може поставлятися як опція до компресорів і може бути легко впроваджений у вже існуючу систему. Не потрібно проведення ніяких модифікацій існуючих фільтрів і вам не доведеться замовляти інші фільтри в майбутньому.