Стаціонарний компресор LW 720 E

Стаціонарний промисловий компресор LW 720 E виготовлений з якісних і добре таких, що зарекомендували себе матеріалів і компонентів і призначений для промислового використання. LW 720 E має електричний привід і чотириступінчасту поршневу компресорну голівку, що дає можливість при необхідності досягати максимального тиску в 420 бар. Компресор має малу частоту обертання, що сильно подовжує термін служби агрегату і зменшує витрати на технічне обслуговування. Компресор негайно готовий до роботи, усі пневмо і електроз'єднання вже приєднані. Для зручності використання є автоматичні клапана для зливу конденсату і автовідключення після досягнення заданого тиску. Для забезпечення безпеки передбачено автоматичне виключення компресора при відкритті кришки. Для забезпечення нормальних умов старту двигуна передбачений режим старту без тиску. Система мастила з малим тиском і поршневі кільця на кожному зі східців забезпечують надійність компресора. LW 720 E дозволяє заправляти до 4-х споживачів одночасно. Очищення повітря відповідає стандарту ЕN 12021.

Компресор має вхідний мікронний фільтр, корозійностійкі трубки охолодження, неповоротний клапан підтримки тиску, масловодосепаратори і запобіжні клапани після кожного ступеня. Компресор негайно готовий до роботи, усі пневмо і електроз'єднання вже приєднані. Очищення повітря відповідає стандарту ЕN 12021. На компресорі встановлена вбудована контрольна панель з органами управління компресором, 4 зарядні шланги з хрестоподібними зарядними клапанами можуть комплектуватися зарядними штуцерами у виконанні 200 або 300 бар.

Стандартне управління включає: кнопку старту, кнопку останову з функцією тестування на витоки, аварійний тумблер відключення, перевірочний тумблер для відкривання осушуючих клапанів скидання конденсату. Запуск трикутник-зірка через реле і таймери. Манометр кінцевого тиску і електронний лічильник мотогодин.

Автоосушення (скидання конденсату), автостоп після досягнення кінцевого тиску. Повністю приєднане пневматичне управління (чи ЕСС - Електронна Система Управління Компресором). Електромотор приводу готовий до під'єднування 3ф. 400В + Н + З.

Технічні характеристики:

Модель LW 720 E
Продуктивність, л/хв 720
Привід Електромотор 400В, 3ф., 50 Гц
Потужність, кВт (л.с.) 18,5 (25)
Частота обертання компресора, об/хв 1100
Максимальний тиск, бар 420
Діапазон робочих температур, 0С +5..+45
Ресурс фільтру при 200С, м3 (год) 2400 (56)
Об'єм мастила, л 4
Тиск мастила, бар 4
Кількість заправних шлангів 4
Температура повітря на виході на 8-10 0С вище за температуру довкілля
Довжина, см 165
Ширина, см 76
Висота, см 125
Вага, кг 600

 

У базову комплектацію входять:

- Індикатор тиску мастила з аварійним автовідключенням

- Індикатор температури мастила з аварійним автовідключенням

- Індикатор тиску кожного ступеня стискування

- Моніторинг фази з автовідключенням у разі неправильного напряму обертання

- Консоль настінного монтажу з блоком фільтрів 2*2,3 л

Опції:

- Автостарт

- Паралельне заповнення 200 і 300 бар

- Індикатор температури голівки циліндра з автовідключенням

- Виходи ВВД без зарядних шлангів

- Система контролю стану картріджа Puracon (, що фільтрує, з автовідключенням)

- Кабель живлення з вилкою

- Версія з максимальним тиском 420 бар

- Облаштування підігрівання голівки

- Електронна система управління компресором ЕСС, встановлена на виносній консолі:

На додаток до характеристик у складі стандартного електро-пневматичного управління, ЕСС включає ЖК дисплей з підсвічуванням, 3 індикаторних лампи стану, клавішну цифрову панель для введення даних і запуску/остановки, функцію перевірки запобіжного клапана кінцевого тиску, порт для даних кінцевого тиску, порт для даних про несправність, програму тех. обслуговування з відліком мотогодин і інформацією про номери замовлення запчастин, запам'ятовуванням статистики, функцією авто старту (детальний опис)