Компанія ADALIT представляє нові інтелектуальні рішення для освітлення

НОВИЙ ліхтар L-30 включає в себе подвійну систему освітлення: основний потужний промінь дальнього світла та додатковий розсіяний, який дає можливість контролювати ближню зону під час руху. Ліхтар також має два червоних світлодіодних маяки, це робить його найбезпечнішим ліхтарем для шоломів на ринку.

Ліхтар ADALIT L30 це найдосконаліший ліхтар який розроблено спеціально для пожежних, його оснащено вбудованим адаптером, що оптимізує бічне встановлення на шолом. Він включає в себе революційну систему ступеневого освітлення, яка освітлює шлях під час ходьби, та в поєднанні з інноваційною оптикою Power LedEngine Optic створює потужне джерело освітлення потужністю 350 люмен.

Щоб гарантувати максимальний час автономної роботи під час пожеж у лісах або під час тривалих рятувальних робіт, час роботи ліхтаря може бути збільшено з 3 годин до 12 без шкоди для оптимальної видимості та безпеки пожежного. Корпус ліхтаря виготовлений з термопластичної смоли, що забезпечує стійкість до сильних ударів, впливу екстремальних температур та корозійних речовин. Ліхтар витримує найекстремальніші робочі середовища та умови.

Для підвищення видимості, відстеження та безпеки ліхтар має два червоних світлодіодних маяки, які чітко вказують місце знаходження пожежного в густому диму чи запиленому середовищі. Ергономічний компактний ліхтар ADALIT L-30, вага якого становить всього 165 грам, зі ступенем захисту IP68, робить його незамінним інструментом для рятувальників та пожежних. Ліхтар є сумісним з найбільш поширеними на ринку касками пожежних. Він також може заряджатися за допомогою вже існуючих зарядних пристроїв для ADALIT L-10. Ліхтар є сертифікованим відповідно до ATEX і IECEx для Газової Зони 0 і Пилової Зони 20 та відповідає найвищим міжнародним стандартам безпеки.