Маска "Дельта"

Розроблена за замовленням МНС під будь-який тип дихального апарату із стислим повітрям, що має надмірний тиск в подмасочном просторі.

Маска має сучасний дизайн, створена з використанням нових матеріалів. Маска відрізняється підвищеною ергономікою, низьким опором вдиху і видиху.

Повітряний потік рівномірно обдуває оглядове скло, що виключає його запітніння і обмерзання при експлуатації маски в широкому діапазоні робочих температур від мінус 50 до + 60 °C.

У панорамну маску "Дельта" можна встановити гарнітуру зв'язку. Розроблено виконання маски з кріпленням до шолома пожежника і рятувальника.

Маска "Гарант"

Маска Гарант для промислового протигаза, що фільтрує, створена ВАТ "КАМПО" на базі широко відомої маски ПМ-2000, вживаною у складі дихальних апаратів із стислим повітрям.

Відмітними особливостями маски є:

- Підвищена стійкість до відкритого полум'я і теплового потоку.
- Металева переговорна мембрана, яка не спотворює мову і дозволяє користуватися радіостанцією.
- Металеві замки, які дозволяють легко регулювати ремінне оголів'є.
- Низький опір на видиху.
- Ергономічність, маска щільно і зручно прилягає до обличчя.
- Оригінальна клапанна коробка виключає мимовільне відкриття кришки клапана видиху

Маска "ПАНА СИЛ"

Панорамна маска з бічним підключенням легеневого автомата. Виготовляється з неопрену або силікону, може мати ремінне або сітчасте оголів'е. Можливе використання маски із зварювальним щитком. Використовується з дихальними апаратами: АП-98-7К, АП "Омега", АП "Омега-С", ДША "Вектор" и саморятівниками АДА-Про.

Маска ППМ-88

Проста панорамна маска, спеціально допрацьована для застосування у складі апаратів, що мають надмірний тиск в подмасочном просторі. У конструкції маски використана клапанна коробка з приєднувальним різьбленням 45x3, що відповідає світовим стандартам. Використовується з дихальними апаратами: АП-96М, АП "Омега-С", саморятівниками АДА-Про.

Маска ПМ-2000

Панорамна маска ПМ-2000 призначена для використання в якості лицьової частини для апаратів на стислому повітрі, що створюють під маскою надмірний тиск.

Панорамна маска ПМ-2000 сертифікована в системі УкрСЕПРО

і відповідає вимогам ДСТУ EN 136:2003. Панорамна маска ПМ-2000 пройшла санітарно-епідеміологічну експертизу Мінохоронздоров'я України і визнана придатною для експлуатації в якості лицьової частини засобів індивідуального захисту органів дихання людини.

Панорамна маска ПМ-2000 працездатна при температурі довкілля від мінус 40 до плюс 60 0С. Витримує дію відкритого полум'я з температурою 950±50 0С протягом 5 с. Стійка до дії ПАВ (поверхнево - активних речовин) і таких дезинфікуючих розчинів як: спирт етиловий ректифікований, водних розчинів перекису водню (6 %), хлораміну (1 %), борної кислоти (8 %), марганцевого калію (0,5 %).

Панорамна маска ПМ-2000 герметична при розрядці до 1кПа. Падіння тиску не перевищує 100 Па в хвилину. За рахунок підпружиненого клапана видиху, при використанні захисного дихального апарату на стислому повітрі, під маскою підтримується надмірний постійний тиск в межах 300±100 Па. Ефективна площа поля зору не менше 70 % від поля зору людини без маски.

Панорамна маска ПМ-2000 (виконання 1)

Для приєднання легеневого автомата апарату на стислому повітрі, що створює надмірний тиск під маскою, панорамна маска ПМ-2000 забезпечується різьбовим гніздом з круглим різьбленням 45х3 (виконання 1) відповідно до EN 148-3 або гніздом для байонетного (безрізьбового) з'єднання відповідно до EN 137-2002 (виконання 2).

Для передачі мовних повідомлень панорамна маска ПМ-2000 забезпечена переговорним пристроєм, основу якого складає металізована мембрана.

Кріплення оголів'я до маски передбачене за допомогою металевих пряжок, які дозволяють регулювати силу натягнення ременів після одягання маски відповідно до морфології особи, і знімати маску з особи після використання, шляхом розпускання ременів оголів'я.

Випускається панорамна маска ПМ-2000 з трьома розмірами підмасочника (залежно від морфологічної висоти особи) : М - малий, З - середній, Би - великий.

Маса маски не перевищує 0,7 кг.

Середній термін служби – 10 лет.

Розроблена ВАТ "КАМПО" спеціально для застосування з дихальними апаратами серії АП. Відрізняється поліпшеною ергономікою і якістю використовуваних матеріалів. Використовується разом з дихальними апаратами: АП "Омега", АП "Омега-С", АП "Омега»-Север", АП-98-7К, ДША «Вектор» і саморятівниками.