Системи пожежогасіння HNE

Компанія "Тетіс-Дихальні системи" - офіційний представник HNE Technologie AG (Німеччина) пропонує використати в Україні технологію пожежогасіння, яка відповідає найвищим світовим стандартам завдяки впровадженню нових розробок проектування. Системи пожежогасіння з високим робітником тиском забезпечують користувачеві ширшу сферу діяльності. Завдяки використанню сучасних матеріалів і технологій, побутові пожежі, пожежі в промисловості і на транспорті стали більше непередбачуваними.

HNE Technologie AG - передовий виробник систем пожежогасіння в Німеччині, прекрасно допомагає справлятися з рішенням поставленнях завдань людям, які стикаються з небезпеками при ліквідації пожеж і займань. Разом ми прагнемо підвищити ваші можливості, пропонуючи найоптимальніші рішення в області пожежогасіння.

HNE Technologie AG з 1995 роки розробляє і впроваджує мобільне протипожежне устаткування високого тиску: 10-літровий апарат HiPRESS був схвалений в Німеччині в 1998 році як перший портативний вогнегасник високого тиску. В результаті постійного вдосконалення технологій, з 2015 року затверджений до виробництва ультралегкий портативний вогнегасник широкого спектру дії - система пожежогасіння VARIO CARBON. Компанія динамічно розвивається, постійно розширюється і удосконалює свої технічні можливості: в 2016 році комплексна система пожежогасіння VPS розширює асортимент продукції HNE, в 2018 році успішно розроблена і впроваджена моторизована система MFU 40-50 CAFS.

Як сертифікований ISO - виробник, HNE Technologie AG використовує для виробництва своїх систем виключно компоненти високого класу. Строга система контролю якості супроводжує кожен крок виробництва від монтажу до остаточної доставки системи користувачам.

Кожен окремий компонент і кожен завершений блок ретельно перевіряються. Редуктори, важливий елемент кожної протипожежної системи високого тиску, збираються, регулюються і перевіряються з особливою увагою і точністю.

Пожежні бригади, корпоративні компанії і великі галузі зі всього світу користуються перевагами продукції HNE, які є надзвичайно високими. Професійні рятувальники у всьому світі переконалися в кращій продуктивності і вищих рятувальних можливостях систем HNE. Міцна конструкція і висока працездатність дозволяють облаштуванням HNE витримувати важкі навантаження. Нарешті, облаштування HNE прості в експлуатації. З належним обслуговуванням і відходом, життєвого циклу використання продукції HNE вистачає на багато років.

ПОРТАТИВНІ СИСТЕМИ ПОЖЕЖОГАСІННЯ

ПОРТАТИВНІ СИСТЕМИ ПОЖЕЖОГАСІННЯ

МОБІЛЬНІ 50-літрові СИСТЕМИ ПОЖЕЖОГАСІННЯ

МОБІЛЬНІ 50-літрові СИСТЕМИ ПОЖЕЖОГАСІННЯ

МОТОРИЗОВАНІ СИСТЕМИ ПОЖЕЖОГАСІННЯ

МОТОРИЗОВАНІ СИСТЕМИ ПОЖЕЖОГАСІННЯ

КОМПЛЕКСНІ СИСТЕМИ ПОЖЕЖОГАСІННЯ

КОМПЛЕКСНІ СИСТЕМИ ПОЖЕЖОГАСІННЯ