FLIR оголошує про свою найдоступнішу тепловізійну камеру для перших респондентів

Тепловізійна камера FLIR K1 дає першим респондентам можливість бачити тепло в повній темряві і крізь дим

FLIR Systems, Inc. сьогодні оголосила про випуск портативної тепловізійної камери (TIC) FLIR K1, найдоступнішою TIC FLIR для офіцерів першого реагування і пожежників. FLIR K1 виявляє тепло і забезпечує видимість через дим і в повній темряві, щоб поліпшити ситуаційну обізнаність для використання в заходах по боротьбі з пожежами в диких землях, пошуково-рятувальних місіях, оцінці ушкоджень конструкцій і дослідницьких роботах.

Нова тепловізійна камера FLIR K1 компанії FLIR найдоступніша камера для перших респондентів.
"FLIR прагне надати рятувальникам першокласні технології і рішення, які допомагають їм забезпечувати безпеку своїх співтовариств", - сказав він. Джим Кэннон, Президент і генеральний директор FLIR Systems, "Камера FLIR K1 дозволить більшій кількості професіоналів служби екстреної допомоги використати потужність тепловізора і забезпечити безпечнішу місію".
Подвійний датчик K1 оснащений  тепловою мікрокамерою FLIR Lepton®, найменшою і найдешевшою серцевиною тепловизора FLIR. У K1 використовується запатентована  технологія FLIR MSX®, яка витягає деталі з високою контрастністю із зображень, знятих вбудованою камерою видимого світла, і накладає їх на теплові зображення. K1 одночасно захоплює теплові і видимі зображення сцени і зберігає до 10 000 наборів зображень для створення звітів, аналізу і доказів після сцени.

Конструкція з пістолетним руків'ям дозволяє користувачам переглядати сцену з прямої видимості для підвищення безпеки і розуміння ситуації. Точковий термометр легко виявляє невидимі гарячі і холодні точки для негайного усунення несправностей. K1 має клас захисту IP67 по водонепроникності і може витримати 2-метрове падіння на бетон. Вбудована батарея, що перезаряджається, працює без заряджання до п'яти годин, а також включає ліхтарик на 300 люмен, який забезпечує додаткову видимість картини.