Портативні системи пожежогасіння HNE

Нове покоління вогнегасників VARIO CARBON з композитними балонами високого тиску відкриває нові напрями і можливості. При збільшеному діапазоні реактивної потужності більше 20 метрів користувач може боротися з пожежами з точністю з безпечної відстані. Виробництво піни перемикається між важкою рідкою піною HiPRESS і адгезійною пінною сумішшю HiCAFS. Це дозволяє адаптуватися до будь-якої пожежної ситуації впродовж декількох секунд, пропонуючи безпрецедентну безпеку і гнучкість.

HіPRESS (Мокра Піна) – результат поєднання постійного робочого тиску 34 панів і оптимізованої технології змішування повітря створює компактний струмінь однорідної рідкої мокрої піни. Далекодействующий діапазон струменя з високою кінетичною енергією призводить до посилення огнетушащего дії, тоді як консистенція пінної рідини негайно проникає в найвужчі щілини предметів, що горять.

HіCAFS (Суха Піна) - відома і надійна функція утворення адгезійної пінної консистенції HiCAFS генерує довгостроковий потік липкої стислої повітряної піни з довготривалою стабільністю. Вона нагнітається з такою ж потужністю, що і HiPRESS, і прилипає до різних поверхонь, навіть до стелі.

Spray (Ефект розпилення) – значно зменшує споживання вогнегасної речовини. При оснащенні пістолета поворотним механізмом, система портативної пожежогасіння HNE використовує функцію розпилення з ефектом більшої площі покриття. Вона активується простим поворотом реактивних труб і призначена для профілактичного зволоження або гасіння невеликого полум'я а також тліючих вогнищ.

ПОРТАТИВНА СИСТЕМА ПОЖЕЖОГАСІННЯ HiPRESS 2, 4, 4duo

ПОРТАТИВНА СИСТЕМА ПОЖЕЖОГАСІННЯ HiPRESS

ПОРТАТИВНА СИСТЕМА ПОЖЕЖОГАСІННЯ VARIO CARBON

ПОРТАТИВНА СИСТЕМА ПОЖЕЖОГАСІННЯ VARIO CARBON

ПОРТАТИВНА СИСТЕМА ПОЖЕЖОГАСІННЯ HiPRESS 10 / HiCAFS 10

ПОРТАТИВНА СИСТЕМА ПОЖЕЖОГАСІННЯ HiPRESS

СИСТЕМА ПОЖЕЖОГАСІННЯ VARIO 9 STEEL

СИСТЕМА ПОЖЕЖОГАСІННЯ VARIO 9 STEEL