Стаціонарний компресор LW 570 D

Компресор LW 570 D призначений для професійного використання у випадках, коли електропостачання недоступно або його використання небезпечне (наприклад, при роботі поблизу нафтопродуктів і так далі). Чотириступінчаста поршнева компресорна голівка наводиться в рух трьохциліндровим дизельним двигуном Yanmar з водяним охолодженням. Для контролю двигуна в процесі роботи є спеціальне табло, на якому відображається необхідна операторові інформація.

Дизель оснащений електростартером, датчиками тиску олії і температури охолоджувальної рідини і лічильником мотогодинника. Місткості паливного бака (15.7 л) з нержавіючої сталі вистачає для забезпечення безперервної роботи впродовж 4,5 годин при повному навантаженні. Компресор оснащений системою автоматичного відключення після досягнення заданого тиску. Автоматичне скидання конденсату робиться кожні 15 хв роботи шляхом відкриття клапанів скидання конденсату на 4 секунді.

Вузли компресора змонтовані на міцній рамі з нанесеним на неї спеціальним порошковим покриттям, яка має спеціальні точки для кріплення до підлоги. Компресорна голівка має малу частоту обертання, поршневі кільця на кожному ступені і систему мастила з низьким тиском олії, що подовжує її термін служби. Після кожного з чотирьох східців встановлені масловодосепаратори і запобіжні клапани. Компресор має 4 заправні шланги. Очищення повітря відповідає стандарту ЕN 12021. Для забезпечення безпеки передбачений автоматичний останов компресора при відкритті кришки.

Вбудована зарядна панель з органами управління компресором, 4 зарядними шлангами з хрестоподібними зарядними клапанами, і зарядними штуцерами у виконанні 200 або 300 бар.

Технічні характеристики:

Модель LW 570 D
Продуктивність, л/хв 570
Привід Дизельний 3-х циліндровий двигун Yanmar 3TNE68 з водяним охолодженням.
Потужність, кВт (л.с.) 12,9 (17,5)
Частота обертання компресора, об/хв 1100
Максимальний тиск, бар 420
Діапазон робочих температур,0С +5..+45
Ресурс фільтру при 200С, м3(год) 1000 (30)
Об'єм мастила, л 2,5
Тиск мастила, бар 2,2
Кількість заправних шлангів 4
Температура повітря на виході на 8-10 0С вище за температуру довкілля
Довжина, см 145
Ширина, см 77
Висота, см 100
Вага, кг 520
Рівень шуму на відстані 1 м, дБ(А) 88

 

Опції:

- Паралельне заповнення 200 і 300 бар

- Індикатор тиску мастила

- Індикатор температури мастила з аварійним автовідключенням

- Індикатор тиску кожного ступеня стискування

- Індикатор температури голівки циліндра з автовідключенням

- Додатковий вихід ВВД

- Виходи ВВД без зарядних шлангів

- Виконання з максимальним тиском 420 бар