Рукавички для рятувальних робіт RINGERS

Рукавички спеціальні Ringers, компанії Аnsell (Швеція) призначені для задоволення специфічних потреб військового сектора і сектора громадської безпеки. Рукавички спеціальні Ringers забезпечують оптимальне поєднання захисту і спритності при екстремальних операціях.

Рукавички для рятувальних робіт Ringers 065 – це дихаючий тканий шар, який забезпечує стійкість до порізів. Захист з термопластичного каучуку на верхній частині долоні і на усій довжині пальців. Часткове покриття нітрилу на долоні і пісочна текстура для поліпшення зчеплення. Висока видимість для більшої безпеки. Вказівний палець, кінчики пальців і великий палець сумісні з сенсорними екранами. Чудове зчеплення на мокрій і сухій поверхні.

Рукавички спеціальні R-577 - це надміцні рукавички з сумісним з сенсорним екраном середнім, вказівним і кінчиком великого пальця, високоякісною долонею з синтетичної шкіри і спеціальною конструкцією для пальців для поліпшеного тактильного відчуття.

Міцні рукавички R-536 з вогнетривким покриттям Номекс, що покриває верхню частину руки, мають вогнетривкий низькопрофільний TPR для захисту від ударів на верхній частині кисті і пальців, а також високоякісну долоню з шкіри для міцності і контурної посадки.

Ringers R-314 - протиударні рукавички сигнального кольору з системою поліпшення захоплення, спеціально розроблені для використання при проведенні пошуково-рятувальних операцій та аварійно-рятувальних робіт.

РУКАВИЧКИ ДЛЯ РЯТУВАЛЬНИХ
РОБІТ RINGERS

РУКАВИЧКИ СПЕЦІАЛЬНІ RINGERS

РУКАВИЧКИ ДЛЯ ПОЖЕЖНИКІВ BA0914