ADALIT представляє індивідуальний ліхтар під прямим кутом

ADALIT представляє індивідуальний ліхтар під прямим кутом

Щоб залишатися в авангарді технологій, Adaro має власний інженерно-конструкторський відділ, який рухається вперед, щоб забезпечити безперервний дизайн та технологічну еволюцію. У своїй лінійці 2023 року Adaro анонсує та представляє свій абсолютно новий легкий, компактний та потужний ліхтарик під прямим кутом. ADALIT L -90.

АДАЛИТ Л-90

Новий ліхтарик L-90 – це прямокутний. ліхтарик, спеціально розроблений для роботи у найскладніших умовах. Він поставляється у чотирьох унікальних версіях: L -90 і L -90 Power, що працюють від лужних батарей 3 AA, і L-90 R і L-90 RPower, що працюють від літій-іонної акумуляторної батареї за останніми технологіями. У L-90 і L-90 R використовується дві світлодіодні оптики LED Engine, призначені для роботи як точковий і прожекторний світильник, яким можна керувати одночасно або окремо. LED Engine може похвалитися 280 люмен із відстанню променя 235 метрів. L-90 P та L-90 RPower оснащені 3 світлодіодними оптичними елементами LED Engine, розробленими для поєднання чіткого сфокусованого точкового та смугового світла з 340 люменами та відстанню променя 265 метрів. Обидві оптики оснащені вбудованою системою підсвічування кроків, що висвітлює землю під час ходьби, тим самим підвищуючи безпеку користувача під час руху. Інноваційна кнопка увімкнення/вимкнення з підсвічуванням полегшує керування ліхтариком, оскільки він підсвічується або блимає, вказуючи на рівень ємності акумулятора та час роботи. Користувач знає автономність ліхтарика в будь-який момент і уникає ризику розряджання батареї у відповідальний момент.

Можна вибрати дві різні конфігурації інтенсивності світла: від 10 годин – у режимі високої інтенсивності – до 20 годин – у режимі економії заряду батареї у лужній версії. Конфігурація інтенсивності акумуляторної моделі становить від 4 до 18 годин. Під час будь-якого конкретного завдання оператор може вибрати найкращий компроміс між інтенсивністю світла та часом роботи без шкоди безпеці. Розроблений для безпечної роботи в галузях пожежної та промислової безпеки, ліхтарик містить міцну задню кліпсу для легкого кріплення до спорядження та має функцію швидкого заряджання від зарядного пристрою, може поставлятися з фотолюмінесцентною рамкою та магнітом. Ліхтар сертифікований відповідно до ATEX для Газової зони 0 щодо можливого впливу вибухонебезпечних газів та відповідає найвищим міжнародним стандартам безпеки.

Світлодіоди двигуна

LED Engine – це спеціальна світлова оптична система, розроблена для досягнення найбільш оптимальної продуктивності для будь-якого завдання. Система поєднує промінь точкового та прожекторного світла, інтегровані в один ліхтарик, з можливістю вибрати одну з функцій окремо або включити обидві одночасно для додаткової універсальності в будь-яких умовах. LED Engine може бути сконструйований з лінзою коліматора, яка використовується в L -90 для однорідного. світлового потоку, або з рефлекторною лінзою, вбудованою в L-90 Power для створення щільного променя з оптимальним периферійним освітленням.

Ступінчаста освітлення система

Система покрокового освітлення

Функція Step Lighting System – це функція освітлення, інтегроване в оптику LED Engine, яка дозволяє користувачеві розширювати поле зору та підвищувати безпеку користувача з кожним кроком. Промінь світла проектується прямо на землю, дозволяючи бачити та уникати прихованих об'єктів, які можуть нести ризик та травмування під час ходьби.

Вітаємо Вас з Новим 2022 Роком !

З Новим Роком та Різдвом Христовим

Дорогі друзі!

Вітаємо Вас з Новим Роком та Різдвом Христовим!

Нехай Новий 2022 рік стане для Вас успішнішим та багатим на хороші події і знайомства, бажання і можливості, повсюди Вас супроводжує удача, успіх і везіння.

Нехай в душі буде більше добра! Здоров’я, любові, взаєморозуміння, радості, достатку, подорожей і хороших подій.

Бажаємо, щоб у Новому році був мир, хай мрії збуваються, на дитячих обличчях сяють посмішки, очі світяться щастям!

Нехай 2022-й дарує тільки найкраще!

 

З повагою, колектив
"Тетіс-Дихальні системи"

Компанія ADALIT представляє нові інтелектуальні рішення для освітлення

НОВИЙ ліхтар L-30 включає в себе подвійну систему освітлення: основний потужний промінь дальнього світла та додатковий розсіяний, який дає можливість контролювати ближню зону під час руху. Ліхтар також має два червоних світлодіодних маяки, це робить його найбезпечнішим ліхтарем для шоломів на ринку.

Ліхтар ADALIT L30 це найдосконаліший ліхтар який розроблено спеціально для пожежних, його оснащено вбудованим адаптером, що оптимізує бічне встановлення на шолом. Він включає в себе революційну систему ступеневого освітлення, яка освітлює шлях під час ходьби, та в поєднанні з інноваційною оптикою Power LedEngine Optic створює потужне джерело освітлення потужністю 350 люмен.

Щоб гарантувати максимальний час автономної роботи під час пожеж у лісах або під час тривалих рятувальних робіт, час роботи ліхтаря може бути збільшено з 3 годин до 12 без шкоди для оптимальної видимості та безпеки пожежного. Корпус ліхтаря виготовлений з термопластичної смоли, що забезпечує стійкість до сильних ударів, впливу екстремальних температур та корозійних речовин. Ліхтар витримує найекстремальніші робочі середовища та умови.

Для підвищення видимості, відстеження та безпеки ліхтар має два червоних світлодіодних маяки, які чітко вказують місце знаходження пожежного в густому диму чи запиленому середовищі. Ергономічний компактний ліхтар ADALIT L-30, вага якого становить всього 165 грам, зі ступенем захисту IP68, робить його незамінним інструментом для рятувальників та пожежних. Ліхтар є сумісним з найбільш поширеними на ринку касками пожежних. Він також може заряджатися за допомогою вже існуючих зарядних пристроїв для ADALIT L-10. Ліхтар є сертифікованим відповідно до ATEX і IECEx для Газової Зони 0 і Пилової Зони 20 та відповідає найвищим міжнародним стандартам безпеки.

Привітання з Днем захисника України !

 

Щиро й сердечно вітаємо із Днем захисника України – святом, що увібрало в себе багаті і славні козацькі традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі впродовж всієї багатовікової української історії.

В це світле свято бажаємо родинного щастя, сімейного затишку, козацького здоров’я, невичерпної енергії і миру!

Х Міжнародна науково-практична конференція "Теорія і практика гасіння пожеж"

11-12 квітня 2019 року в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України проходила Х Міжнародна науково-практична конференція "Теорія і практика гасіння пожеж та ліквідації надзвичайних ситуацій".

У конференції взяли участь 320 учасників, з них 30 докторів наук та 145 кандидатів наук з України, Литви, Азербайджану, Македонії, Німеччини, Болгарії, Сербії, Грузії, Угорщини, представникиіз ГУ ДСНС України у Київській області та У ДСНС України у Черкаській та Кіровоградській областях.

Представник ТОВ "Тетіс – Дихальні системи" Дядик Юрій Іванович розповів про переваги та особливості практичного застосування професійних тепловізорів для пожежних FLIR К2. Учасники конференції мали змогу побачити в роботі тепловізори FLIR К2: самостійно відшукали умовно-потерпілих у димокамері та переконалися у доцільності його застосування.

Ми впевнені, що сучасні прилади будуть плідно використовуватися при подоланні наслідків небезпечних подій, для порятунку людей.

конференція 1

конференція 2

конференція 3

конференція 4

конференція 5