Семінар-тренінг на тему “Тепловізори: передовий досвід використання FLIR К2 при ліквідації пожеж та наслідків стихійного лиха”

25 січня в Головному управлінні ДСНС України в Одеській області відбувся семінар-тренінг на тему “Тепловізори: передовий досвід використання FLIR К2 при ліквідації пожеж та наслідків стихійного лиха”.
У заході прийняли участь фахівці оперативно-координаційного центру, керівники пожежно-рятувальних та аварійно-рятувальних підрозділів Головного управління. Олеся Дембіцька, директор ТОВ "Тетіс – Дихальні системи" розповіла рятувальникам про переваги та особливості практичного застосування професійних тепловізорів для пожежних FLIR К2. За результатами уже проведених зустрічей з співробітниками підрозділів ДСНС України доповідач ознайомила присутніх з відгуками авторитетних фахівців та надала корисні поради щодо можливого застосування даного приладу у професійній діяльності.
Кожний із присутніх рятувальників міг особисто скористатись тепловізором FLIR К2 та впевнитись у доцільності його застосування при проведенні практичного заняття. Ми впевнені, що сучасні прилади будуть плідно використовуватись при подоланні наслідків небезпечних подій,для рятування людей.