Whites

Гідрокостюми Whites виготовлені з нового матеріалу - мультиламінат. На відміну від матеріалу триламинат що має три шари (нейлон+бутилова гума+нейлон), мультиламінат має до 10 шарів нейлону і гуми, що робить цей матеріал міцнішим при товщині і вазі, аналогічним триламинату.
Основною відмінністю від моделей інших виробників є ергономічний крій. При виробництві гідрокомбінезонів використовується комп'ютерна система розкрою матеріалу. У конструкції одного гідрокомбінезона кількість частин може доходити до 24. Це дозволило створити розмірну сітку, що включає 14 розмірів. Шви гідрокомбінезонів прострочені і продубльовані з внутрішньої сторони спеціальною стрічкою методом вулканізації. У місцях згину колін, на ліктях, попереку і в районі пахв гідрокомбінезони мають вставки (Captive Suspension System) гумок із спеціального матеріалу Air8.

whites1

Гідрокостюми VIKING

Гідрокостюми VIKING випускаються з еластичної міцної натуральної гуми двох типів: щільністю 1000 г/м2 (моделі серії PRO 1000) і 1500 г/м2 (моделі серії HEAVY DUTY). Обидва типи мають посилення в районі плечей і колін. Крім того, кожен тип гідрокомбінезонів має модифікацію WIDE (збільшена ширина плечей, пояса і штанин).

Гідрокомбінезони серії HEAVY DUTY і PRO 1000 мають модифікації для вентильованого спорядження і для використання з водолазними шоломами з дихальним автоматом. Гідрокомбінезони для вентильованого спорядження не мають клапанів (що труїть і піддування). Крім того, на гідрокомбінезонах встановлена блискавка підвищеної міцності.
Окремо можна виділити гідрокомбінезони серії PRO 1000 MILITARY, призначені для використання військовими і спецслужбами. Гідрокомбінезони цього типу випускаються тільки чорного кольору, мають немагнітну блискавку і додатково можуть комплектуватися немагнітними клапанами, що мають низький рівень акустичного шуму.
У стандартній комплектації пропонуються два гідрокомбінезони серії PRO 1000. Один з гідрокомбінезонів має шийний латексний обтюратор, інший - вклеєний неопреновий шолом. Обидва гідрокомбінезони мають латексні манжети серії PRO. Інші гідрокомбінезони поставляються в комплектації за замовленням клієнта. Є можливість вибору латексного шийного обтюратора або одного з п'яти шоломів.

 
viking

 

 

 

 

Гідрокомбінезон ALASKAN

Гідрокомбінезон сухого типу Aqua Lung ALASKAN з окремим шоломом з матеріалу триламінат призначений для проведення підводно-технічних і рятувальних робіт в холодній воді. Рекомендується до використання аварійно-рятувальними службами і промисловими підприємствами.

 
ALASKAN

Опис

Блискавка спереду для самостійного одягання. Широкий крій дозволяє підчіплювати будь-які утеплювачі, включаючи товсті, для виконання підводних робіт в дуже холодній воді. Светловідбиваючі панелі на плечах роблять водолаза добре помітним під водою, особливо під час нічних занурень. Дві кишені на липучках мають спеціальні дренажні отвори. Боти з вулканізованої гуми з посиленою нековзною підошвою. На п'ятах бот є спеціальні виступи для фіксації ремінця ласт.

Основні характеристики гідрокомбінезона сухого типу Aqua Lung ALASKAN

Гідрокостюм покритий нейлоном HB172 різної товщини: 200 г/м3 усередині для підвищеної зносостійкості і 90 г/м3 зовні для більшої гнучкості.

Посилені латексні обтюратори, захищені неопреновими протекторами на липучках для кращого збереження тепла.

Довга металева блискавка BDM (90 см) має захисну накладку на додатковій блискавці.

Вбудовані регульовані підтяжки.

Еластична вставка на попереку забезпечує щільніше прилягання.

Великі кишені на липучках мають дренажні отвори.

Тонкий продувальний клапан Apeks, що обертається, забезпечує повний контроль над плавучістю одягу.

Цільнолитні і посилені чоботи з неслизькою підошвою.

Таблиця розмірів для комбінезонів Aqua Lung ALASKAN
Розмір S M ML L XL XXL
Ріст, см 168–173 173–178 178–183 183–187 187–191 191-196
Об'єм грудей, см 119 124 130 137 143 149
Талія, см 90-96 96-101 101-106 106-111 111-116 116-120
Розмір взуття 39 40/41 42 43/44 45/46 47/48

Арктік

Гідрокостюми АРКТИК виконані з неопрену, що має двостороннє дублювання, завтовшки 5,5 мм,

АРКТІК – із заздалегідь стислого, такого, що має двостороннє дублювання неопрену завтовшки 5,5 мм. Зовнішнє покриття виконане з нейлону підвищеної міцності, стійкого до стирання. В цілях збільшення теплозахисту неопрен зсередини має спеціальне покриття TITANIUM. Блискавка розташовується на спині. Гідрокомбінезони АРКТІК ПРО мають блискавку підвищеної міцності. Додаткова блискавка може встановлюватися в районі паху. Гідрокомбінезони обладнані травяще-запобіжним клапанами піддування фірми APEKS. Клапан піддування розташований на грудях, що труїть - у верхній частині лівого рукава. Гідрокомбінезон має вклеєний шолом з дубльованого неопрену з лицьовим обтюратором з недубльованого неопрену. Вклеєнні боти виконані з маслобензостійкої гуми і усередині обклеєні неопреном для кращого термозахисту. Підошва бот має товщину 8 мм. Ззаду боту виконані спеціальні приливи, фіксувальні ремені ласт. Гідрокомбінезони мають посилення з кевлара в районі колін і ззаду. Манжети виконані з неопрену завтовшки 3,5 мм, що має тільки зовнішнє дублювання. З гідрокомбінезонами передбачено використання рукавичок "мокрого" типу з неопрену.

 
arktik

Сафага

Модульний неопреновий гідрокостюм, що складається з наступних елементів:

• Монокостюм завтовшки 5,5 мм без шолома.
• Монокостюм завтовшки 7 мм без шолома.
• Куртка завтовшки 5,5 мм зі вбудованим шоломом.
• Куртка завтовшки 3 мм без шолома.
• Шолом завтовшки 5 мм.

Таким чином, надіваючи куртку поверх монокостюма, можна скласти 13 комбінацій гідрокостюмів так, що у вас абсолютно безперечно буде гідрокостюм, відповідний для будь-яких умов занурення. Усі модулі продаються окремо, що дуже зручно, особливо при виборі відповідних розмірів куртки і шолома.
Монокостюми мають заднє розташування блискавки і анатомічні гумові наколінники. Обтюратори на зап'ястках і кісточках з неопрену "гладка шкіра" додатково обмежують проникнення води під гідрокомбінезон. Гідрокостюм "Сафага" поєднує в собі універсальність, зручність і високу якість.
 
safaga