Sea Quest Black Diamond

Жилет типу "крило", повітряна камера якого розташована на задній стороні жилета, що забезпечує кращий контроль положення водолаза під водою в горизонтальному положенні, а також надає більше вільного місця для кріплення аксесуарів. Підкладка, що відстібається, під спину забезпечує доступ до отворів в спинці для установки спарки. По додатковому замовленню компенсатор Black Diamond може бути оснащений комплектом ременів для кріплення двухбалонного апарату, набором брасовых ременів. Запатентована саморегулирующая система перерозподілу навантаження на поперек SLS забезпечує максимальний комфорт і підтримку попереку як під час занурення, так і під час пересування по суші.
Жилет забезпечений трьома стравлюючи-запобіжними клапанами верхній, два нижніх.
Вантажна система комбінована, складається з кишень для вантажів, що не скидаються, у верхній частині спини і вантажної системи Sure - Lock™, що вміщує до 14.5 кг вантажів, що швидко скидаються.
Жилет обладнаний п'ятьма зігнутими D - кільцями з нержавіючої сталі для кріплення додаткових аксесуарів, трьома кишенями різного об'єму.

 
sea_q_pro_diam

Sea Qvest Pro QD

Еволюція жилетів-компенсаторів фірми SeaQuest знайшла своє відображення в жилеті PRO QD. Зовнішня камера жилета виготовлена із стійкої до зносу тканини Armorshield Condura, що має високу міцність і цветостойкость. Система ременів з товстими накладками з м'якого вспіненного матеріалу і зручними пряжками, що обертаються. Анатомічні плечові ремені зі збільшеними D - кільцями, що забезпечують легке регулювання натягнення ременя навіть в товстих рукавичках. Анатомічна спинка забезпечує винятковий комфорт навіть у разі використання важких сталевих балонів. Регульований нагрудний ремінь з розташованою справа еластичною вставкою що надає додатковий комфорт. Регульований по довжині поясний ремінь Multiset компенсує обтиск гідрокостюма зі збільшенням глибини. Запатентована тривимірна бічна кишеня, що забезпечує максимальне наповнення камери жилета навіть при розміщенні в нім великих предметів. Має верхній правий стравлюючи-запобіжний клапан на плечовому ремені, додатковий правий задній стравлюючий запобіжний клапан. Інфлятор Powerline забезпечує високу швидкість наповнення жилета повітрям. Включає вбудований підбурюючий запобіжний клапан для швидкого підбурювання і усунення надмірного тиску повітря.
Жилет обладнаний шістьма D - кільцями з нержавіючої сталі для кріплення додаткових аксесуарів. Жилет має вантажну систему, що дозволяє повністю відмовитися від використання вантажного пояса. Дві задні кишені, розташовані на спині, вміщують в цілому до чотирьох кілограмів вантажів, що не скидаються, і забезпечують оптимальну рівновагу, особливо при використанні алюмінієвих балонів.
Вантажні що швидко скидаються кишені Sure - Lock™ вміщують, залежно від розміру жилета, в цілому від 9 кг до 14.5 кг вантажів і забезпечені системою фіксації, що дозволяє швидко і легко позбавитися від вантажів у разі аварійної ситуації.
Для кріплення легко-дихального апарату АВМ-12К до жилетів PRO і PRO QD застосовується спеціальна вставка, що поставляється окремо. У комплект входять: вставка, додаткові ремені кріплення балонів апарату і шпильки кріплення вставки до спинки жилета.

sea qd

Agualung wave

Жилет - компенсатор плавучості WAVE фирмы AQUALUNG
Простий, зносостійкий жилет-компенсатор, користується популярністю у всьому світі із-за своєї "невбиваємості". Виконаний з високоміцної зносостійкої кордуры Armorshield Cordura. Основною гідністю жилета є конструкція спинки, що дозволяє швидко закріплювати двохбалонний блок апарату АВМ-12. Жилет має два підбурюючі клапани, розташованих на плечі і спині. Широкі комфортні плечові лямки з подвійним регулюванням і швидкознімними пряжками. Широкий ергономічний поясний ремінь на липучці. Дві місткі бічні кишені. Ручку для перенесення, вбудовану в спинку. Два D - кільця з нержавіючої сталі для кріплення аксесуарів або інструменту. Фіксувальна балон - пряжка системи КАМ з додатковим антиковзаючим прокладенням. Інфлатор Powerline має найбільшу швидкість наповнення жилета порівняно з відомими нині інфляторами. Включає вбудований підбурюючий запобіжний клапан для швидкого підбурювання і усунення надмірного тиску повітря.
Жилет п'яти розмірів: XS, S, M, L, XL, що мають колірне кодування для швидкого розпізнавання розміру.
aq_wave

Sea Qvest Pro

Зовнішня камера жилета виготовлена із стійкої до зносу тканини Armorshield Condura, що має високу міцність і кольорово стійкість. Система ременів з товстими накладками з м'якого вспененного матеріалу і зручними пряжками, що обертаються. Анатомічні плечові ремені зі збільшеними D - кільцями, що забезпечують легке регулювання натягнення ременя навіть в товстих рукавичках. Анатомічна спинка забезпечує винятковий комфорт навіть у разі використання важких сталевих балонів. Регульований нагрудний ремінь з розташованою справа еластичною вставкою що надає додатковий комфорт. Регульований по довжині поясний ремінь Multiset. Запатентована тривимірна бічна кишеня, що забезпечує максимальне наповнення камери жилета навіть при розміщенні в нім великих предметів. Має верхній правий стравлюючий запобіжний клапан на плечовому ремені, додатковий правий задній стравлюючий запобіжний клапан. Інфлятор Powerline забезпечує високу швидкість наповнення жилета повітрям. Включає вбудований підбурюючий запобіжний клапан для швидкого підбурювання і усунення надмірного тиску повітря. Жилет обладнаний шістьма міцними пластиковими D - кільцями для кріплення додаткових аксесуарів.

 
sea pro

Компенсатор плавучості

Плавучість водолаза, одягненого в гідрокостюм, завжди позитивна тому, щоб її компенсувати і дати можливість без зусиль здійснювати занурення використовуються вантажу. Мета будь-якого водолаза (дайвера) наблизити свою плавучість до "0".

А оскільки плавучість змінюється із-за обтискання гідрокостюма при зміні тиску (глибини занурення) ідеальний спосіб наблизити її до "0" - це використати компенсатор плавучості.

Поява компенсаторів плавучості на багато підвищило комфортність і безпеку занурень.

Прототипом компенсаторів стали рятувальні жилети, які забезпечувалися балончиками піддування. Але на цьому не зупинилися і наступним кроком стало підключення компенсатора до аквалангу, що б використати балони для піддування жилета.

Сучасні компенсатори забезпечені запобіжними клапанами, підключаються до аквалангу, виконують функцію кріплення балонів акваланга, мають спеціальні кишені для ножа і додаткового спорядження. Використовуються як для регулювання плавучості, аварійного спливання, так і для підняття досить переконливих вантажів.

Вашій увазі надані компенсатори плавучості найвідоміших брендів.

AGUALUNG WAVE

SEA QVEST PRO

SEA QVEST PRO QD

SEA QUEST BLACK DIAMOND